Tratament sămânță | Syngenta

You are here

Tratament sămânță

Boli și insecte controlate + Vigoare + Producție ridicată! 


Intr-o agricultură din ce in ce mai intensivă factorii atât biotici cât și abiotici influențează negativ cultura cerealelor păioase din care putem aminti: încălzirea globală, atac mai intens de dăunători, nerespectarea rotației, agresivitatea agenților patogeni etc. Tratamentul semințelor este una dintre cele mai importante premise pentru obținerea producțiilor rentabile și profitabile.

S-a observant că plantele provenite din semințe tratate dezvoltă rădăcini mai lungi și o tulpină mai viguroasă, permițând o absorbție mai bună a apei și a substanțelor nutritive și o dezvoltare mai bună a culturii.  

Combinația dintre controlul superior al insectelor, răsărire rapidă, vigoarea tinerelor plante și nivelul ridicat al producției determină fermierii din întreaga lume să opteze pentru produse tratament sămânță fiind o alegere excelentă care duce la creșterea venitului și a ratei profitului.

Tratamentul semințelor oferă:

- CONTROL SUPERIOR AL BOLILOR ȘI INSECTELOR
- VIGOARE
-  RECOLTE MARI

Syngenta deține în protofoliu de tratament sămânță fungicidul Dividend Star și insecto-fungicidul Celest Top satisfăcând nevoile dumneavoastră.


Dividend Star

Un start mai bun, o recoltă mai mare

Celest Top

Protecție completă într-un singur produs