Tratament sămânță

Boli și insecte controlate + Vigoare + Producție ridicată! 


Intr-o agricultură din ce in ce mai intensivă factorii atât biotici cât și abiotici influențează negativ cultura cerealelor păioase din care putem aminti: încălzirea globală, atac mai intens de dăunători, nerespectarea rotației, agresivitatea agenților patogeni etc. Tratamentul semințelor este una dintre cele mai importante premise pentru obținerea producțiilor rentabile și profitabile.

S-a observant că plantele provenite din semințe tratate dezvoltă rădăcini mai lungi și o tulpină mai viguroasă, permițând o absorbție mai bună a apei și a substanțelor nutritive și o dezvoltare mai bună a culturii.  

Combinația dintre controlul superior al insectelor, răsărire rapidă, vigoarea tinerelor plante și nivelul ridicat al producției determină fermierii din întreaga lume să opteze pentru produse tratament sămânță fiind o alegere excelentă care duce la creșterea venitului și a ratei profitului.

Tratamentul semințelor oferă:

- CONTROL SUPERIOR AL BOLILOR ȘI INSECTELOR
- VIGOARE
-  RECOLTE MARI

Syngenta deține în protofoliu de tratament sămânță fungicidul Dividend Star și insecto-fungicidul Celest Top satisfăcând nevoile dumneavoastră.


The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Dividend Star

Un start mai bun, o recoltă mai mare

Celest Top

Protecție completă într-un singur produs

Programul Seedcare™ Takecare

Tratamentul semințelor este un mod eficient și des folosit pentru protecţia culturilor. Este important pentru noi toți să ne asigurăm că toată lumea care tratează semințe sau folosește semințe tratate, desfășoară aceste activități într-un mod responsabil.