Switch - protecție împotriva putregaiului cenușiu la vița de vie

SWITCH - dublă protecție împotriva putregaiului cenușiu 

Declarat etalon în combaterea putregaiurilor, moniliozelor și bolilor de depozit. Protejând cu el strugurii vă asigurați cea mai buna calitate a vinuluiPierderile economice cauzate de infectarea cu Botrytis pot fi enorme din cauza putrezirii culturii infectate. Principalele consecințe ale prezenței acestei ciuperci sunt mirosurile neplăcute care afecteaza si gustul vinului si desigur pierderi in recolte. Iata de ce tratamentele împotriva Botrytis aduc beneficii incontestabile ce se reflecta pozitiv asupra veniturilor producătorilor, doar daca se utilizeaza produsul potrivit.


In acest sens compania Syngenta ofera cultivatorilor de vita-de-vie un produs absolut sigur si eficient.

Switch este o combinație unică de două substanțe active, fiecare dintre ele având ca țintă putregaiul cenușiu. Are dublă acțiune, sistemică și de contact și prezintă risc scăzut de apariție a rezistenței.
De asemenea, Switch are acțiune secundară și asupra altor boli. Datorită performanței fără precedent, Switch reprezintă elementul cheie în strategia de combatere a putregaiului cenușiu, protejând cantitatea și calitatea recoltei.
 

 Recomandări:

CulturaSpectru de combatereDozaModul, perioada și limitele de utilizareTermenul ultimului tratament până la recoltare
MărRapăn0,4 kg/haPrin stropire în perioada de vegetație30 (2-3)
MărMonilioză0,4 kg/haPrin stropire la începutul (ссa 5% flori înflorite)și după înflorire (cca 75% petale căzute)30 (2)
MărBoli de depozit0,75 -1,0 kg/haPrin stropire cu 14 zile înainte de recoltare, pentru păstrare îndelungată35 (1)
Vița de viePutregaiul cenușiu0,75-1,0 kg/haPrin stropirea în perioada de vegetație35 (1)
Vița de vie (soiuri de masă)Putregai cenușiu0,75-1,0 kg/haPrin stropire cu 7 zile înainte de recoltare, pentru păstrare îndelungată35 (1)
Cais
Piersic
Prun
Monilioza0,4 kg/haPrin stropire la începutul înfloririi(cca. 5 % flori înflorite) și după înflorire(cca. 75 % petale căzute)30 (2)
Cireș (cu excepția soiurilor sensibile)Monilioza0,45 kg/haPrin stropire până la începutul înfloririi (până la 5% flori înflorite) și după înflorire (mai mult de 75 % petale căzute)30 (2)