Rezultate de producție hibrizi de porumb 2017

Anual Syngenta investește mult în lucrările de selecție cu scopul de a oferi clienților săi hibrizi care să le permită obținerea randamentului maxim în cele mai diverse condiții pedo-climatice și agrotehnice.

În 2017 Syngenta a adus pe piața din Moldova doi hibrizi noi de porumb, aceștia sunt SY Ulises și SY Iridium  - varietăţi de generaţie nouă, cu însuşiri genetice net superioare pentru grupa lor de maturitate (FAO 300) care sunt recomandaţi penrtu toate zonele de cultură ale porumbului din Moldova, venind în întâmpinarea fermierilor cu producţii ridicate şi stabile.

Broșura pe care o regăsiți mai jos și pe care puteți să o răsfoiți în varianta online prezintă rezultatele de producție cu hibrizii de porumb din loturile demonstrative și din comercial din diferite regiuni ale țării, astfel încât să vă ajute în alegerea hibrizilor potriviți pentru a obține recolte stabile și înalte.

Vezi rezultatele de producție cu hibrizii de porumb Syngenta pentru sezonul agricol 2017: SY Arioso, SY Batanga, NK Lucius, NK Thermo, SY Ulises, SY Iridium