Descriere CARACTERISTICI: Hibrid cu un conţinut ridicat de zahăr; Perioada de maturare: 83 zile; Plantă cu vigoare înaltă şi sănătoasă, 220 cm înălţime; Adâncimea bobului e de 13-14 mm; Știuletele este de mărime medie: lungime - 20 cm, diametru - 5,3 cm, 18-20 rânduri; Suma temperaturilor efective: 955˚C - (pragul minim 10˚C). Traits & characteristics close Traits & characteristics Fruit Color 83 zile close close close close close close close
CARACTERISTICI: Hibrid cu un conţinut ridicat de zahăr; Perioada de maturare: 83 zile; Plantă cu vigoare înaltă şi sănătoasă, 220 cm înălţime; Adâncimea bobului e de 13-14 mm; Știuletele este de mărime medie: lungime - 20 cm, diametru - 5,3 cm, 18-20 rânduri; Suma temperaturilor efective: 955˚C - (pragul minim 10˚C).