Austral® Plus

Completați formularul alăturat

... pentru a putea descărca cele mai noi broșuri Austral® Plus.  

De asemenea, vă invităm să ne contactați pentru mai multe detalii despre produs, despre concursul nostru și despre tragerea la sorți.

Austral Plus

Austral® Plus - un insect-fungicid complet

1

Produs complet

2

Protecție de lungă durată

3

Vigoare încă de la semănat

Austral® Plus - un insect-fungicid complet

1

Produs complet

2

Protecție de lungă durată

3

Vigoare încă de la semănat

Austral® Plus: informații suplimentare

Știința din spatele Austral® Plus Austral® Plus este un produs complex pentru tratamentul semințelor de cereale ce conține două substanțe active care se completează reciproc (teflutrin – cu efect insecticid și fludioxonil – acțiune fungică). Oferă spectru larg de acțiune împotriva dăunătorilor și bolilor la cereale păioase.

austral plus treatment
image

Știința stă la baza inovației Austral® Plus, rezultând un produs eficace împotriva bolilor și dăunătorilor și sigur în utilizare pentru fermieri.

În formula Austral® Plus, Teflutrinul (TFT) este prezent sub formă de suspensie de microcapsule (CS), în proporție de 40 g/l.

Teflutrinul este un insecticid cu spectru larg din clasa piretroizilor, care acționează în jurul semințelor prin contact și vapori. Formula microcapsulelor permite o eliberare progresivă a ingredientului activ în sol pentru a proteja semințele și planta pe durata întregului proces de germinare. Acest lucru permite o răsărire uniformă a culturii. Teflutrinul este diluat într-un solvent înainte de a fi microcapsulat. Solventul utilizat este „mirositor” pentru a acționa ca un gaz odorant și a vă avertiza cu privire la expunerea potențială prin inhalare.

Piretroizii sintetici sunt utilizați în agricultură și sănătate publică încă din anii ’70, inclusiv pentru tratarea semințelor. Atunci când nu sunt utilizați în mod corespunzător, aceștia pot provoca o senzație temporară la nivelul pielii denumită parestezie facială (SFS - senziții faciale subiective). Nu este o afecțiune periculoasă, dar este enervantă cât timp durează. Simptomele pot fi descrise ca mâncărimi, furnicături, arsuri sau amorțeală a pielii expuse.

image

Contactează reprezentantul Syngenta

Director Vânzări

Reprezentant Vânzări Cultura Mare, Zona Centru

Alexandru Neamțu

Reprezentant Vânzări Cultura Mare, Zona Sud

Reprezentant Vânzări Cultura Mare, Zona Nord