Syngenta Moldova la expoziția specializată Moldagrotech-Farmer 2016

Comunicate de presa

În perioada 19-22 octombrie Syngenta Moldova a participat la expoziția specializată Moldagrotech-Farmer unde producătorii agricoli din țară au avut posibilitatea să viziteze standul Syngenta și să primească informație despre ultimile noutăți din portofoliul de semințe și de produse pentru protecția plantelor.

Syngenta este compania care bucură fermierii cu hibrizi și produse noi, an de an, care răspund  necesităților agricultorilor din țară. Astfel, începând cu anul 2017, în portofoliul Syngenta se regăsesc hibrizi noi de floarea-soarelui, de porumb și de sfeclă de zahăr dar și noi produse pentru protecția plantelor: erbicidele la cultura de porumb Casper 55 WG, Calaris Pro si Lumax H și insecticidul pentru cultura de viță de vie – Luzindo.

 Oleg Cojocaru, Director Vânzări Syngenta Moldova:

În fiecare an participăm la expoziție unde avem posibilitatea de a ne întâlni cu un număr mare de fermieri, care deja își planifică activitățile pentru anul viitor. Punem în discuție rezultatele anului curent și perspectivele colaborării pentru anul care urmează. Suntem deschiși pentru a oferi suport și soluții la situațiile pe care le-au avut în fermă pe parcursul anului. Participarea la eveniment ne dă posibilitatea să dezvoltăm parteneriate noi, cât şi să îmbunătăţim relaţiile cu clienţii deja existenţi”

Anual Syngenta participă la concursul organizat de către Centrul International de Expozitii Moldexpo întitulat Noutatea Anului unde companiile iși prezintă noile produse. În acest an noutatea cu care vine Syngenta pe piață este un pachet tehnologic special creat pentru cultura de porumb cu care compania a luat premiul de argint.

Oleg Cojocaru a menţionat care sunt beneficiile pachetului prezentat şi a îndemnat fermierii să-l utilizeze cu încredere.

Pachetul cuprinde erbicidele Dual Gold, Gardo Gold, Lumax, Elumis, CASPER 55 WG, Calaris Pro, destinate combaterii buruienilor mono- și dicotiledonate anuale și perene. Pachetul de produse permite să avem o fereastă largă de aplicare, de la faza înainte de semănat până la a 8-a frunză a culturii. Fermierul alege unul din aceste 4 produse pentru aplicare. În același timp, fermierul are posibilitatea în sezon de schimb produs când condițiile meteo nu permit aplicarea la timp sau sunt diferențe la spectrul de buruieni față de prognozele inițiale. Parametri de calitate control buriueni sunt păstrați la același nivel înalt conform asteptărilor utilizatorului.”

În acest an mai mult de 140 de companii au participat la Expoziția Moldagrotech-Farmer, iar standul Syngenta afost foarte vizitat și înalt apreciat de către postul de televiziune AgroTV Moldova, partenerul media al expoziției, ca fiind cel mai original stand.

Aceasta participare la expozitie, ca si precedentele, a fost una de success pentru Syngenta Moldova.