Syngenta la Expoziţia Moldagrotech/Farmer 2017

Comunicate de presa

În perioada 18-21 octombrie Syngenta Moldova a participat la expoziția specializată Moldagrotech-Farmer unde producătorii agricoli din țară au avut posibilitatea să viziteze standul Syngenta și să primească informație despre ultimile noutăți din portofoliul de semințe și de produse pentru protecția plantelor.

În cadrul expoziţiei a avut loc  concursul internaţional  “Noutatea Anului” unde companiile îşi prezintă noile produse. Syngenta a participat cu două dintre noutăţile din portofoliul pentru 2018: insecticidul FORCE 1,5 G (pentru culturile de porumb, cartof şi floarea-soarelui) şi LUZINDO (pentru culturile de viţă de vie, cireş, piersic, păr şi prun). Concursul a fost jurizat de un grup de peste 10 experţi în domeniu, iar compana Syngenta a primit statuieta de argint.

 
 

 
 

Continuăm să inovăm și să extindem gama produselor de protecţia plantelor. În 2018 în portofoliul nostru vă mai aşteaptă: MILAGRO PLUS – erbicid pentru cultura porumbului şi PALLAS 45 OD – erbicid pentru cultura de grâu.

Pe lângă produsele sus menţionate Syngenta lansează în anul 2018 un no hibrid de floarea-soarelui High Oleic - SY EXPERTO care este adaptat la condiţiile de cultură din toată ţara, deţine un potenţial de producţie ridicat şi stabil, pregătit pentru tehnologia Clearfield®.

Vă prezentăm în continuare un scurt reportaj foto cu vizitatorii noştri.