Locul unu pentru Syngenta la concursul Noutatea Anului din cadrul expozției Moldagrotech/Farmer

Comunicate de presa

În perioada 18-21 octombrie Syngenta Moldova a participat la expoziția specializată Moldagrotech-Farmer unde producătorii agricoli din țară au avut posibilitatea să viziteze standul companiei, să afle ultimele noutăți în domeniul geneticii și al protecției culturilor cu care Syngenta vine să bucure fermierii în noul sezon, să-și împărtășească rezultatele obținute, să primească informațiile necesare și recomandări de la reprezentanții companiei care au devenit pentru agricultorii din Moldova parteneri de încredere în activitatea pe care o dezvoltă.

În cadrul expoziţiei a avut loc concursul internaţional “Noutatea Anului” unde 42 de concurenți și-au prezentat noile produse. Syngenta a participat cu două produse pentru tratarea semințelor: AUSTRAL PLUS - insecto-fungicid pentru tratarea semințelor de grâu și orz și MAXIM QUATTRO, fungicid pentru tratarea semințelor de porumb ce conține patru substanțe active. Noutățile Syngenta au primit cele mai înalte aprecieri de la juriul concursului format din peste 15 experți în domeniul agriculturii care au decernat compania cu premiul unu pentru aceste inovații cu care vom veni pe piață din anul 2019.

Suntem bucuroși să împărtășim cu partenerii și clienții noștri această reușită și să le anunțăm despre noutățile de care vor dispune în viitorul apropiat.

Vă prezentăm în continuare un scurt reportaj foto cu vizitatorii noştri.