Hibrizi rapita

Putere de ramificare, vigoare și producții ridicate


Una dintre cele mai promițătoare culturi ale companiei Syngenta este rapița.
Astăzi compania noastră este unul dintre cei mai importanți producători de semințe de rapiță. Hibrizii Syngenta sunt bine cunoscuți și sunt foarte solicitați în rândul agricultorilor din vestul și centrul Europei. Datorită investițiilor active în cercetare și dezvoltare Syngenta are o bază științifică și tehnologică puternică pentru crearea de hibrizi noi, extrem de productivi.

Cercetătorii companiei noastre au dezvoltat un sistem inovativ de hibridizare bazat pe moștenirea de tip nucleară numit SAFECROSS ™ . Astfel, noul sistem a fost capabil de a îmbunătăți în mod semnificativ productivitatea hibrizilor de rapiță Syngenta, rezistența lor la factorii de stres și la boli.

Hibrizii de rapiță SAFECROSS ™ au obținut cu succes înregistrarea în majoritatea țărilor din Europa. Doi dintre aceștia (NK Petrol, NK Tehnic) sunt deja înregistrați și în Moldova.

Hibrizii de rapiță ai companiei Syngenta au un nivel ridicat de rezistență la iernare, conținut înalt de ulei, un excelent potențial de productivitate atunci când este respectată tehnologia de cultivare.


Cultivi responsabil, culegi bucuros!