Hibrizi porumb

Productivitate, Precocitate, Profitabilitate


Cultura porumbului are cea mai mare pondere la nivel național, de aceea portofoliul Syngenta pentru cultura data este unul ce corespunde necesităților fermierului din Moldova.

Schimbările climatice și agricultura sunt două procese interdependente, ambele desfășurate la scară globală. În ciu­da progreselor tehnologice, condițiile climatice însă rămân un factor decisiv, de necontrolat în activitatea agricolă. Fie că vorbim de temperaturi extreme, de cantități de precipitații anormal distribuite, de diferite interacțiuni între acestea, agricultura trebuie să-și adapteze noile tehnologii în mod corespunzător, astfel încât să putem vorbi și mai deprate în termeni de productivitate sau profit.

Ultimii ani ne-au demonstrat că pentru cultura porumbului, cele mai bune rezultate, dacă vorbim de rentabilitate, le-au avut hibrizii din primele grupe de timpurietate.

În această ordine de idei Syngenta vine în sprijinul dumneavoastră cu hibrizi de porumb din grupele timpurii, de cea mai nouă generație, foarte bine adaptați condițiilor agroclimaterice locale.

 

Acești hibrizi fac parte din Proiectul 3P: 

- PRECOCITATE 
- PRODUCTIVITATE

- PROFIT

Combinația ideală între precocitate, pierderea rapidă a apei la maturitate, recoltare timpurie și producție ridicată.

Cu Syngenta poți fi primul la semănat și la recoltat!