Agricast| Syngenta

You are here

Agricast

AgriCast te ajută să iei decizia potrivită privind momentul oportun aplicării produselor de protecția plantelor


Serviciul de prognoză meteo agricol unic AgriCast permite planificarea corectă a lucrărilor în câmp şi aplicarea produselor de protecţia plantelor la momentul potrivit.

Știm că TIMPUL este foarte important pentru dumneavoastră și că multe din deciziile pe care trebuie să le luați depind în mare măsură de VREME.
De aceea, ne-am propus să venim în sprijinul dumneavoastră, oferindu-vă un instrument de lucru ce vă permite să luați cea mai bună decizie pentru activitatea dumneavoastră, în cel mai scurt timp - AgriCast.
AgriCast este serviciul modern de prognoză meteo furnizat de Syngenta, ce analizează o serie de parametri precum temperatura exterioară, temperatura solului, nivelul precipitațiilor, viteza vântului etc.
Prognoza meteo este furnizată pe intervale orare diferite și conține recomandări ce vin în sprijinul dumneavoastră în luarea deciziilor de efectuare a tratamentelor fitosanitare și/sau a altor lucrări în câmp.
Mai jos este prezentat un exemplu al raportului de prognoză agrometeorologică Agricast.
Fiecare dintre dvs, stimaţi fermieri poate să primească prin e-mail prognoza agrometeorologică AgriCast pentru localitatea dumneavoastră
Pentru aceasta vă rugăm să descărcați și completați formularul

 și să ni-l trimiteți prin e-mail la [email protected] sau pe fax:  0 22 204 750