Serviciul de prognoză meteo agricolă - AgriCast

Spray AgriCast 2

AgriCast te ajută să iei decizia potrivită privind momentul oportun aplicării produselor de protecția plantelor


Serviciul de prognoză meteo AgriCast vă permite să luați cea mai bună decizie privind momentul oportun aplicării produselor de protecția plantelor.

Știm că TIMPUL este foarte important pentru dumneavoastră și că multe din deciziile pe care trebuie să le luați depind în mare măsură de VREME.
De aceea, ne-am propus să venim în sprijinul dumneavoastră, oferindu-vă un instrument de lucru ce vă permite să luați cea mai bună decizie pentru activitatea dumneavoastră, în cel mai scurt timp - AgriCast.

AgriCast este serviciul modern de prognoză meteo furnizat de Syngenta, ce analizează o serie de parametrii precum temperatura exterioară, temperatura solului, nivelul precipitațiilor, viteza vântului etc.

Prognoza meteo este furnizată pe intervale orare diferite și conține recomandări ce vin în sprijinul dumneavoastră în luarea deciziilor de efectuare a tratamentelor fitosanitare și/sau a altor lucrări în câmp.
Mai jos este prezentat un exemplu al raportului de prognoză agrometeorologică Agricast.

În cazul în care doriți să primiți prin e-mail prognoza agrometeorologică AgriCast detaliată pentru localitatea dumneavoastră vă rugăm să descărcați și completați formularul abonare AgriCast și să ni-l trimiteți prin e-mail la violeta.severin@syngenta.com.

Descărcați formularul de abonare AgriCast:

   Exemplu de raport meteo AgriCast 

Agricast 2022