Syngenta in lume

Sprijinim fermierii pentru provocările viitoare


Syngenta este lider mondial în agricultură, orientată spre dezvoltarea durabilă a lumii agricole prininovație și tehnologie. Syngenta a fost creată în anul 2000, însă experiența noastră în domeniul plantelor datează de mai multe decenii. În întreaga lume, specialiștii Syngenta fac cercetări pe o gamă largă de culturi, în condițiile locale, împărtășind experiența lor la nivel global. În jur de 4000 de angajați din 5 centre de cercetare și dezvoltare ale Syngenta sunt dedicați scopului nostru de a crește randamentul și calitatea culturilor.

În 2012, Syngenta a investit 1.25 milliarde $ în Cercetare și Dezvoltare, ceea ce constituie 9 % din cifra de afaceri, și a angajat mai mult de 5000 de cercetători repartizați în 11 centre de cercetare multidisciplinare.

În 2012 Syngenta și-a exstins capacitatea de producție de la Mezotur (Ungaria), pentru a răspunde cerințelor crescute din Europa de Sud-Est și CSI pentru semințele Syngenta de porumb și floarea- soarelui.

Syngenta oferă două tipuri principale de produse: semințe și produse de protecția plantelor. Acestea sprijină fermierii la nivel mondial în creșterea cantității și calității recoltelor lor. Syngenta ocupă poziția de lider în protecția plantelor, precum și locul al treilea pe piața semințelor de mare valoare. Vânzările în anul 2012 au fost aproximativ de 14.2 milliarde $.

Lumea are nevoie de mai multă hrană

În contextul unei cereri explozive de alimente, furaje și combustibili la nivel global, Syngenta dezvoltă produse pentru protecția plantelor și semințelor, destinate fermierilor din toate regiunile lumii.

Până în 2050, populația lumii va crește cu 2 miliarde de oameni. Cum putem produce mai mult, de calitate mai bună, protejând în același timp mediul înconjurător?

La Syngenta, credem că plantele ne oferă răspunsul. Dezvoltăm noi semințe, cu potențial genetic ridicat și tehnologii mai bune pentru protecția plantelor împotriva insectelor, bolilor și buruienilor. Astfel fermierii pot obține recolte mai mari de pe suprafețele agricole existente.

 Este doar una dintre soluțiile prin care noi sprijinim fermierii pentru provocarea de mâine: să producă mai mult, cu mai puține resurse.